Koncerter 2020 - koncertprogram

Årets Børnekoncert

Kun det bedste er godt nok til vores børn!

Søbygaards Venner ønsker at give øens børn en RIGTIG koncertoplevelse.

Ikke de sædvanlige koncertfilm, men en ægte, levende koncertoplevelse med nogen af landets fineste professionelle musikere i vores smukke koncertsal på Søbygaard.

Det har efterhånden været en tradition i mange år, og dette år er ingen undtagelse.

I år vil baryton Johannes Held og pianisten Daniel Beskow fortælle lidt om at spille klassisk musik, og de vil give nogen prøver fra den foregående aftens koncert, som jo er særlig i den forstand at det ikke ”bare” er Schuberts musik, men at forestillingen også bruger andre kunstarter såsom billedkunst og dramatik til at få os til at følge den unge mand ud på hans rejse  gennem den ulykkelige kærligheds vinterlandskab.

 

 

 

 

 

 

Daniel Beskow, pianist, blev som 18 årig optaget på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt på Edsberg Akademiet, hvor han tog sin kandidat. Han har specialiseret sig i Wilhelm Stenhammars musik og nordiske lieder med mezzosopranen Caroline Amneus.

Den tyskfødte baryton Johannes Held er uddannet på Det kgl. Danske Operaakademi. Efter sin afgangseksamen i 2013 blev han fastansat ved Staatsteater Oldenburg, hvor han sang både Papageno, Falke og Gugliemo.