Koncerter 2020 - kunstnerbiografi

Årets Børnekoncert

Daniel Beskow er født og opvokset i Sverige. Som 18 årig blev han optaget på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt på Edsberg Akademiet, hvor han tog sin kandidat. Han fortsatte sine studier i udlandet med bl.a. Professor Jiri Hlinka, Norge og Professor Peter Feuchtwanger, London.

Daniel Beskow blev i 2009 optaget i solistklassen på DKDM, hvor han har studeret hos professor Niklas Sivelöv.

Daniel Beskow er en aktiv solist og har spillet klaverkoncerter af Mozart og Grieg med flere orkestre. Som passioneret kammermusiker spiller han i forskellige duo-konstellationer, med violinisterne Gregory Maytan og Loussine Azizian samt med cellisten Jun Sasaki.

Desuden har han specialiseret sig i Wilhelm Stenhammars musik og nordiske lieder med mezzosopranen Caroline Amneus.

Prisvinder ved flere konkurrencer i både ind- og udland.

Den tyskfødte baryton Johannes Held er uddannet på Det kgl. Danske Operaakademi. Efter sin afgangseksamen i 2013 blev han fastansat ved Staatsteater Oldenburg, hvor han sang både Papageno, Falke og Gugliemo.

Siden har han udviklet sig til en internationalt anerkendt Lied-sanger, om har optrådt i København og Göteborg, flere steder i Italien og i både Philadelphia og New York. Hans Winterreise – staged produktion er blevet opført mere end 50 gange, forskellige steder i Europa.