Koncerter 2020 - kunstnerbiografi

De berømte og de mindre kendte: Trio Ismena

Monika Malmquist er uddannet på Det kgl. Danske musikkonservatorium, og har ydermere en Performance Diploma degree fra Oberlin Conservatory of Music, USA.

Monika er vinder af the Yamaha Foundation of Europe Scholarship 2004, samt konservatoriets legatkonkurrence og violinkonkurrence 2005, 2006 og 2007.

Monika har også vundet 2. pris samt DR UnderholdningsOrkestrets pris i Den Danske Strygerkonkurrence 2007. Hun har været solist med flere danske orkestre, bla. DR Underholdningsorkestret og Århus Symfoniorkester.

Siden 2015 er hun ansat i DR Symfoniorkestret.

Ida Nørholm er uddannet hos Troels Svane, Stanimir Todorov og Kim Bak Dinitzen på Det kgl. Danske musikkonservatorium.

Ida har ydermere studeret ved Hanzehogeschool i Groningen og hos Hans Jørgen Jensen, professor ved Northwestern University i Chicago.

Ida er en aktiv kammermusiker og spiller i mange ensembler: Maria Faust, Machina, The Tangofied Ensemble, Oktober, Anderskov Percussion and strings.

 

 

Christine Raft er uddannet pianist og solist fra DKDM.

I solistklassen har Christine studeret hos pianist Jens Elvekjær og har i løbet af sine studieår på DKDM også modtaget undervisning af Bohumila Jedlikova, Niklas Sivelöv, Anne Øland og Tove Lønskov.

Christine er en aktiv kammermusiker og medstifter af Duo Schmidt&Raft (2011) og har bl.a. samarbejder med sopran Denise Beck og mezzosopran Idil Alpsöy.

Christine har modtaget Sonnings musikstipendie, Odd Fellow logens kunstnerlegat,  Esther Vagnings mindelegat og Haag’s kunstnerstipendie.