Billetudbud under corona pandemi

Søbygaards Venner forbeholder os ret til justering af billetudbud. Lempes corona restriktioner til én eller flere koncerter, vil udbuddet af billetter blive hævet i henhold til myndighedernes krav på koncerttidspunkt. Bliver corona restriktioner derimod strammet og billetudbuddet derfor kræves reduceret for opfyldelse af krav, vil sidst modtagede bestillinger blive annulleret og betaling tilbageført, indtil billetudbuddet igen overholder myndighedernes krav.

Vi beklager meget de besværligheder som dette måtte afstedkomme, men håber på forståelse for denne dynamiske justering af billetudbud, tilgengæld for afholdelse af Søbygaardkoncerterne.

Koncertadgang under corona pandemi

Vil der på koncerttidspunktet være myndighedskrav som kræver gyldigt coronapas, dokumentation på nylig coronatest, kviktest ved indgangen eller på anden måde dokumentation for personlig coronastatus for at få adgang til en offentlig koncert, forbeholder vi os ret til afvisning ved indgangen hvis myndighedskrav ikke opfyldes. Eventuel betaling vil generelt IKKE blive refunderet i de tilfælde.

Du bedes selv være opmærksom på eventuelle adgangskrav fra myndigheder på koncerttidspunkt.

Generelle oplysninger

Søbygaards Venner
Søbygårdsvej 2-4
5985 Søby Ærø
CVR nr.: 35 74 64 47

Priser

Hos Søbygaards Venner tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Koncertprogram

Hos Søbygaards Venner tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores koncertprogram. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i koncertprogrammet uden forudgående samtykke.

Billetter

Ved reservation af billetter, modtager du en e-mail bekræftelse med et bookingnummer på reservationen, som skal medbringes og bruges ved indgangen til koncerten. 

Betalingen for koncertbilletterne, skal ske senest 48 timer efter bestillingen er udført. Betales der ikke for billetterne indenfor 48 timer, vil billetter automatisk blive annulleret igen. 

Når betaling for billetter er registreret, vil du få tilsendt en e-mail bekræftelse på betalingen.

Er der mindre end 48 timer til koncerten på bestillingstidspunktet og billetterne ikke betales inden koncerten, skal billetterne være afhentet og betalt senest 30 minutter før koncerten ved indgangen til koncerten - i modsat fald annulleres billetter og sælges efter behov til andre gæster ved indgangen.

Koncerten afholdes i Søbygaardsalen på Søbygaard, Søbygaardsvej 2-4, 5985 Søby Ærø.

Betalingsmåde

Søbygaards Venner modtager betaling via Payrexx® paylink med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, American Express med flere.

Desuden kan betaling udføres med MobilePay og Bankoverførsel. Læs mere om vores betalingsoplysninger her.

Payrexx® paylink, som vil være angivet i bekræftelses mailen, er et betalingslink som fører dig direkte til online kreditkort betaling af din personlige reservation. Payrexx® varetager kreditkort betalingen på vegne af Søbygaards Venner.

Betaling kan først foretages efter reservation af billetter og efter modtagelse af bekræftelses e-mail fra Søbygaards Venner med angivet bookingnummer, som skal bruges som reference ved betaling - undtagen ved betaling med Payrexx® betalingslink.

Når betalingen for koncerten er registreret, vil du modtage en e-mail med betalings bekræftelse. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl.

Annullering af reservation

Ved annullering af en reservation, bliver billetterne automatisk sat i fri handel igen. Eventuel betaling refunderes, hvis afbestillingen udføres mindst 24 timer før koncertafholdelse.

Ved annullering af en betalt reservation mindre end 24 timer før koncerten, refunderes betalingen ikke,  da billetter ikke er omfattet af fortrydelsesret i henhold til - "Lov om visse forbrugsaftaler - §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a" og vi har svært ved at afsætte de annullerede billetter så sent inden koncerten.

Ved betaling via kontooverførsel, skal du tilsende os dit bookingnummer og medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer for refundering. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til gennemførelse af refusionen.

Lider du økonomiske tab i forbindelse med annullering af billetter, dækker vi ikke dine udgifter til for eksempel transport, hotel og andet.

Manglende fremmøde

Ved manglende fremmøde, gives der ikke refusion for betalte billetter som ikke er annulleret i henhold til ovenstående betingelser. Ubetalte billetter som ikke er afhentet og betalt indenfor tidsfristen som tidligere beskrevet, vil ligeledes blive annulleret og tilbudt andre gæster efter behov.

Ankomst til koncerten

Ankommer I ikke samlet til billetkontrollen, er vi nødsaget til ved indgangen at lave en opsplitning af reservationen, så de senere ankommende personer bliver registreret med et seperat bookingnummer. I det tilfælde skal de senere ankommende personer vide navnet på personen som den oprindelige reservation blev bestilt i og oplyse dette ved billetkontrollen.

Aflysning

Såfremt arrangementet/koncerten aflyses, refunderes betalingen for billetten naturligvis. Flyttes tidspunktet for afholdelse derimod max 2 dage, påregnes det ikke som en aflysning og betalingen vil derfor ikke blive refunderet i henhold til - "Lov om visse forbrugsaftaler - §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a".

Lider du økonomiske tab i forbindelse med aflysning eller flytning af en koncert, dækker vi ikke dine udgifter til for eksempel transport, hotel og andet.

Koncertoplevelse

Betalingen bliver ikke refunderet, hvis du mod forventning, bliver utilfreds med koncertoplevelsen grundet f.eks. dårlig lyd, ændring af kunstnere, ændring af program eller andet uforudset.

Persondatapolitik

Persondatapolitiken hos Søbygaards Venner, kan læses her.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: formand@soebygaardsvenner.dk