Betaling hos Søbygaards Venner

Betalingsmuligheder

Betalingen skal ske i henhold til betalingsfrister beskrevet i handelsbetingelser.

Betaling kan foregå ved en af følgende muligheder:


Læs mere om 3D Secure hos Nets

3D Secure er en fællesbetegnelse for sikkerhedsløsning til nethandel, herunder vores koncertreservationer. For Visa hedder løsningen ”Verified by Visa”, for Mastercard hedder løsningen ”Mastercard Identity Check” og for Dankort hedder løsningen ”Dankort Secured by Nets”.

Dit Visa og Mastercard skal være tilmeldt 3D Secure, for at kunne bruges til betaling af billetter på vores hjemmeside. Læs mere om 3D Secure og hvordan du tilmelder betalingskort til 3D Secure hos dit Danske pengeinstitut i nedenstående liste: 

Gør din betaling med MobilePay meget nemmere...

Et lille QR-kode tip til MobilePay betaling - Du starter MobilePay som du plejer, ved at trykke på MobilePay ikonet på din mobil telefon.

Efter du har indtastet beløbet du ønsker overført, er den klart nemmeste måde at indtaste MobilePay nummeret på, der skal betales til, ved at bruge skanne funktionaliteten i MobilePay og telefonens kamera til at skanne QR-koden.

En QR-kode (eksempel ses til venstre), er en visuel repræsentation af informationer - i dette tilfælde MobilePay nummeret - som MobilePay programmet kan "aflæse" ved at tage et billede og derefter udtrække nummeret og indsætte det automatisk for dig.

I stedet for at indtaste MobilePay nummeret manuelt, trykker du blot på mini QR-ikonet øverste til højre på din mobil telefon (Android), som vist på billedet til højre. På iPhones er QR-ikonet nederste til højre i det hvide område.

Derefter holder du blot telefonen/kameraet op foran QR-koden, så MobilePay kan bruge kameraet på telefonen og skanne QR-koden og udtrække nummeret, der visuelt er repræsenteret i billedet (QR-koden).

Når nummeret er fundet, bliver det automatisk indsat i MobilePay som det nummer der skal betales til.