Betaling hos Søbygaards Venner

Betalingsmuligheder

Betalingen skal ske i henhold til betalingsfrister beskrevet i handelsbetingelser.

Betaling kan foregå ved en af følgende muligheder:


Bemærk: Ved kontooverførsel, skal betalingen foretages senest 2 bankdage før afholdelse af begivenheden - ellers kan du risikere, at betalingen/kontooverførelsen ikke er registreret på vores konto endnu og købet derfor stadig er registreret som ubetalt.

 

Gør din betaling med MobilePay meget nemmere...

Et lille QR-kode tip til MobilePay betaling - Du starter MobilePay som du plejer, ved at trykke på MobilePay ikonet på din mobil telefon.

Efter du har indtastet beløbet du ønsker overført, er den klart nemmeste måde at indtaste MobilePay nummeret på, der skal betales til, ved at bruge skanne funktionaliteten i MobilePay og telefonens kamera til at skanne QR-koden.

En QR-kode (eksempel ses til venstre), er en visuel repræsentation af informationer - i dette tilfælde MobilePay nummeret - som MobilePay programmet kan "aflæse" ved at tage et billede og derefter udtrække nummeret og indsætte det automatisk for dig.

I stedet for at indtaste MobilePay nummeret manuelt, trykker du blot på mini QR-ikonet øverste til højre på din mobil telefon (Android), som vist på billedet til højre. På iPhones er QR-ikonet nederste til højre i det hvide område.

Derefter holder du blot telefonen/kameraet op foran QR-koden, så MobilePay kan bruge kameraet på telefonen og skanne QR-koden og udtrække nummeret, der visuelt er repræsenteret i billedet (QR-koden).

Når nummeret er fundet, bliver det automatisk indsat i MobilePay som det nummer der skal betales til.

Skal du betale for billetter til Søbygaardkoncerterne ved en online reservation her på vores hjemmeside, kan du med din telefon og MobilePay, skanne nedenstående QR-koden på din computerskærm og bruge MobilePay til at betale for billetterne.