Koncerter 2021 - kunstnerbiografi

Online reservation

Trio Zoom - kammermusik med energi

 

Johan Bridger, percussionist (slagtøjsspiller) blev født i 1976 i Malmö. Han er uddannet i Sverige og USA og han behersker et meget bredt repertoire lige fra J.S. Bach til den helt moderne musik og han er ofte med ved uropførelser af nutidige komponister.  

I tilgift gør han også en stor indsats for at inspirere andre og måske yngre percussionister blandt andet gennem MasterClasses.

 

 

 

 

Pianisten Kristoffer Hyldig debuterede i 2010 fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium efter studier hos professor Niklas Siveby og Tove Lønskov. I 2016 debuterede han som kammermusiker med klavertrioen Trio Nord. 


Som solist har Kristoffer Hyldig optrådt med bl.a. Aalborg Symfoniorkester, CPH Phil og Det kgl. Kapel. 


Siden 2006 har han udgivet indspilninger med lieder, kammermusik og soloværker af bl.a. Debussy, Ravel, Messiaen og Hindemith. 


Kristoffer Hyldig modtog juryens specialpris i EU Piano Competition 2009 og har derudover fået tildelt flere priser, heriblandt Jakob Gades store legat, Leonie Sonnings Musikfondsstipendium og Musikanmeldernes Talentpris.


 

Stefan Baur er uddannet fra solistklassen med debut koncert 2007 fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM). Han har desuden taget diplomeksamen fra DKDM og både pædagogisk- og diplomeksamen fra Conservatorium Van Amsterdam hos virtuosen Arno Bornkamp, ligesom han har læst musikvidenskab i 3 år på Københavns Universitet.

 
Som musiker er han aktiv som solist, kammermusiker og i danske og svenske symfoniorkestre. Han virker til daglig i bl.a. Trio Zoom, Dansk Saxofonkvartet og ensemble Scenatet, med hvilke han jævnligt optræder i både ind- og udland. Han befinder sig lige vel i det moderne som det mere traditionelle repertoire og har således også uropført en stor mængde værker for saxofon.