Udstillinger 2021 - kunstnerbiografi

CAMP!

Sanseudstillingen CAMP! er en mere end 300m2 stor totalinstallation, der er skabt i samarbejde mellem Ole Hartvig, tovholderne billedkunstnerne Gitte Bach, Malene Nors Tardrup samt 19 kursister fra Kunsthøjskolen på Ærø.

Udstillingen henvender sig til både børn og voksne. Alle der er parat til eventyr og ved deres sansers fulde syv, kan vente sig en anderledes kunstoplevelse!

På udstillingen tales der hverken engelsk, dansk eller tysk, men billedsprog. Udstillingen inviterer indenfor et sted fjernt fra vandet og langt inde i skoven uden stjerner men med egen regnsky.

Kig forbi og gå på opdagelse på 13 teltpladser med både hundehus, sneglehus og en campingvogn. Alle er velkommen på CAMP-pladsen, der byder på overraskende vandreture i en sær natur. Rundt om på ruten er der et væld af aktivitetsmuligheder for de mindste og de største. Der er lagt op til både selfies og selvreflektion og meget mere for ALT ER USANSYNLIGT SANDT ved siden af CAMP!

 

Udstillingen er produceret af genbrugsmaterialer samt, i den udstrækning det overhovedet har været muligt, med materialer indkøbt lokalt på Ærø.

 

Udstillingen kan desværre ikke tilgås med kørestol.

Adgangskrav: Coronapas + id for voksne over 14 år.

Entre til Søbygaard: voksne kr 60,- børn gratis.

 

 

CAMP! er sat op i aftale mellem Søbygaards Venner og Kunsthøjskolen på Ærø.

Udstillingen er åben for publikum fra den 2. maj og frem til den 24. oktober 2021 på Søbygaard, Ærø. Åben alle dage 10.00-16.00.

 

 

Billederne er fra opbygningen af udstillingen