Bliv medlem

Bliv medlem af Søbygaards Venner

Søbygaards Venner støtter op om det nye Søbygaard og de store lokale bestræbelser på at løfte Søbygaard ind i fremtiden og skabe aktivitet der giver liv og atmosfære til stedet til glæde for hele Ærø og tilrejsende - aktiviteter som også har mange udgifter.

Så støt op om det gamle hertugsæde Søbygaard og alle aktiviteter, med både lokale, nationale og internationale kunstnere, arrangeret af Søbygaards Venner. Nedenstående kan du se udsnit af fordele og aktiviteter du støtter ved medlemsskab:

Du melder dig ind i Søbygaards Venner ved at udfylde og indsende nedenstående formular og betale med MobilePay. Efter modtagelse af betaling, tilsender vi dig en bekræftelses- og introduktionsmail med mere information.

Kontingentet er årligt DKK 125,- for én person og DKK 500,- for ét firma - ekstra beløb modtages, med tak, meget gerne som støttebidrag med MobilePay.


Indmeldelsesblanket til Søbygaards Venner

Felter markeret med rød stjerne * er krævede oplysninger og skal udfyldes.

(Du modtager selv indmeldingsblanket CC som bekræftelse)Beløbet kan, nu og fremover, betales via én af følgende muligheder (Husk, at indentificerer dig selv i betalingen, så vi kan se hvem der betaler):