Bliv medlem

Bliv medlem af Søbygaards Venner

Foreningens formål er at bevare Søbygaard og give områdets fysiske rammer et kulturhistorisk indhold i overensstemmelse med stedets og hele Ærøs historiske baggrund.

Foreningen afholder hver sommer de klassiske Søbygaardkoncerter.

Foreningen ser det som sin fornemste opgave at skabe liv og aktivitet på Søbygaard.

Så støt op om det gamle hertug sæde Søbygaard og alle aktiviteter arrangeret af Søbygaards Venner. Du vil blandt andet støtte følgende aktiviteter:

Desuden vil du som medlem af Søbygaards Venner, få tilsendt Ærø Museum Årbogen (ikke til udenlandske adresser) og få gratis adgang til Ærø museums 3 afdelinger: 

Bemærk venligst, at det grundet aktuelle omstrukturering af driften på Søbygaard, er usikkert hvordan det fremtidige samarbejde med Ærø Museum vil forløbe fra januar 2023 og at fremtidig status på Ærø Museums afdelinger og årbog, derfor er uafklaret fra 2023.

Du melder dig ind i Søbygaards Venner ved at udfylde og indsende nedenstående formular og derefter betaler du nemmest kontingentet via MobilePay. Efter modtagelse af betaling, tilsender vi dig en introduktionsmail med mere information.

Kontingentet er årligt minimum DKK 125,- for én person og DKK 500,- for ét firma - større beløb modtages gerne som støttebidrag.

Beløbet kan, nu og fremover, betales via én af følgende muligheder:


Indmeldelsesblanket til Søbygaards Venner

Felter markeret med rød stjerne * er krævede oplysninger og skal udfyldes.

(Du modtager selv indmeldingsblanket CC som bekræftelse)