Stolepladser

Stolepladser i koncertsalen

Der er normalt ca. 100 koncertpladser udbudt ved hver koncert, da der i henhold til tilladelsen fra brandmyndighederne, maksimalt må være 135 personer i selve koncertsalen, inklusive kunstnere, personale, æresmedlemmer og andre inviterede gæster.

Det er ikke muligt på forhånd at reservere stole til Søbygaardkoncerterne - det er først-til-mølle princippet der gælder.

Det er dog muligt, når aftenes kunstnere ikke varmer op eller på anden måde forbereder sig i koncertsalen, at lægge nogle private ejendele (tørklæde, handsker, hat, trøje, jakke osv.) på en stol og på den måde "reservere" stolen.

Bemærk venligst at det ikke hensigtsmæssigt at lave "stolereservation" ved brug af koncertbilletten, da billetter både før og under koncerten, skal kunne fremvises på anmodning af Søbygaards Venner. Desuden mangler den "private relation" ved en koncertbillet og der kan derfor nemmere opstå misforståelser omkring stolereservation når koncerten starter.

Tag venligst hensyn til aftenes kunstnere og hav stor respekt for deres forberedelse i selve koncertsalen og undgå forstyrelser og reservation af stole under deres opvarmning.

Det er blevet vedtaget i bestyrelsen, at der IKKE længere tilbydes udendørssalg til koncerterne, grundet risikoen for lukning af døre til koncertsalen på anmodning fra kunstnere og andre gæster ved kulde- og trækgener.