Tre gange DreisigOnline reservation

   

Oplev et festfyrværkeri af en sang-aften på Søbygaard!

En tidligere Ærøbo vender tilbage: Pianisten og (dom)organisten, professor Flemming Dreisig, som i en årrække var tilknyttet Ærøskøbing Kirke, kommer på besøg.

Med sig har han kusinerne Inge og Elsebeth, begge sopraner, og et koncertprogram som er en perlerække af operaarier og operettenumre, afvekslende med smukke klaverstykker. Der bliver både soloer og duetter, festlige numre og meditative øjeblikke.

 

PROGRAM

Delibes: Blomsterduetten fra Lakmé
Gounod: Juvel-arien fra Faust
Dvorak: Rusalkas Sang til Månen
Beethoven: Tema med 6 variationer for klaver
Mozart: Brevduetten fra Figaros Bryllup
Hahn: Duet fra Min smukke fremmede
Nicolai: Duet fra De lystige koner fra Windsor

. . . . pause . . . . 🥂

Chopin: Mazurka, B-dur opus 7
Offenbach: Barca-rollen fra Hoffmanʼs Eventyr
Enna: Harpe-arien fra Kleopatra
Catalini: Ebben? Ne andrò lontana fra La Wally
Victor Herbert: I want to be a Prima Donna

 

Elsebeth Dreisig er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium ved professor Kirsten Buhl Møller. Hun har i en årrække været tilknyttet Den Jyske Opera og har haft stor succes i en lang række partier.

Flemming Dreisig er domorganist i Vor Frue kirke i København. Denne post, landets fineste for en organist, har han haft siden 2003. Flemming Dreisig er dermed indlemmet i de danske organisters “kongerække” – blandt hans forgængere har været komponisterne Weyse og J.P.E. Hartmann.

Inge Dreisig er storesøster til Elsebeth og flyttede som 21-årig til Frankrig og tog sin sanguddannelse på Musikkonservatoriet og på Operaskolen i Paris. Inge har gennem flere år været tilknyttet ensemblet på Den Kongelige Opera, ORW, i Liège.