Copyright © fordeling

Copyright © for hjemmesiden søbygaardsvenner.dk, skal opdeles i 2 områder.


Hjemmesiden

Sideopbygningen, sidefunktionalitet, billetreservation og integration af denne med kalenderen, integration af Payrexx® Paylink, integration af Wordpress i sidelayout og generelt den underliggende tekniske opbygning af hjemmesiden, inklusive den administrative del til indberetning af begivenhedstekster og billethåndtering for kunstner sider og generelt brugen af samme; inklusive app siderne til indgangskontrol og administration med mobiltelefon, tilhører copyright © 2020 - 2024 - All Rights Reserved, IT-udvikler Henrik Kjær Stegmann.

Hjemmesiden og al underliggende teknik med tilhørende rettigheder, kan ikke overdrages til anden part, ved eventuel ophør af Søbygaards Venner, uden forhandling og afregning til copyrighthaver.

Undtaget herfra, er copyright på software komponenter fra 3. part som er blevet brugt ved opbygning af funktionalitet på siden. Ligeledes med copyrigt på det grundlæggende side layout fra OS Templates som der er bygget videre på.


Tekstindhold på hjemmesiden

På alt indberettede tekst og billeder på hjemmesiden, tilhører copyright © 2020 - All Rights Reserved, Søbygaards Venner.

Undtaget herfra er eventuel copyright på tekst & billeder modtaget fra kunstnere eller hentet fra internettet i forbindelse med koncertprogrammer og biografier af kunstnere, til brug ved afholdte udstillinger og/eller koncerter.